Skrivutbildning

Om du och dina medarbetare skriver mycket i jobbet så kan det vara effektivt att gå en skrivkurs. Om alla blir lite vassare skribenter så sparar ni både tid och pengar. Besparingarna ligger oftast inte i att skribenterna lär sig att skriva fortare (vilket i och för sig också kan hända) utan framför allt i att de som läser texterna kan läsa snabbare, ta till sig innehållet bättre, göra färre misstag och bli mer välvilligt inställda.

Anpassade skrivkurser

Jag har inte några färdiga utbidningar som ni kan köpa utan anpassar utbildningen till deltagarna. Det innebär att ni får en helt skräddarsydd skrivkurs som är anpassad efter vad ni vill lära er och vad jag bedömer att ni behöver öva på efter att ha läst era texter.

Gruppundervisning eller individuell handledning

Om ni är flera som vill lära er att skriva bättre så kan jag hålla en skrivkurs i grupp. Om du är ensam om att vilja gå utbildningen så lägger vi upp den som personlig handledning eller coachning. Då träffas vi flera gånger och diskuterar just dina texter. Du utvecklas under utbildningen och vi följer upp dina framsteg tillsammans.

Comments are closed.